Seger borta mot Borås
2021-10-12 22:29

Ikväll så var det äntligen dags igen för J20 att spela efter lite mer än en veckas uppehåll. Man tog bussen upp till Borås denna afton.

Där var det hemmalaget som tog ledningen efter nio minuters spel i första perioden - men i slutet av densamma så kvitterade Hugo Carlen. Dom grönvita fick sen en bra start efter William Söderlunds mål till 2-1. Knappt minuten senare så replikerade Borås vilket innebar 2-2 i matchen.

Efter halva matchen spelad så fick Tingsryd bra läge att ta ledningen i matchen, då Borås drog på sig en utvisning. Bara trettio sekunder in i powerplay-spelet så satte Elias Andersson 3-2.

Till den avslutande perioden så lyckades inte Borås få in sin kvittering - trots att man tog ut målvakten, detta tog Hugo Carlen tillvara på gånger två och resultatet blev 5-2 till slut.

Efter den här segern så ligger man på en femteplats med fem inspelade poäng - med en match mindre spelad än alla lag (förutom Halmstad som spelat lika många). Nu väntar äntligen hemmapremiär för J20 mot inte vilket lag som helst - nämligen rivalen Troja/Ljungby som kommer till NGA på lördag.

Ta er dit och ge laget stödet i detta derby - nedsläpp 13.30 på lördag!

Borås HC - Tingsryds AIF  2-5 (1-1, 1-2, 0-2)