Köp din biljett!
J20
Välkommen till J20

2019-12-09 12:04
Man åkte till Norrahammar för möte med Dalen i tisdags där man segrade med siffrorna 3-2, målen gjordes av Jakob Jonsson, William Petersson & Melker Öberg.

Och i fredags så var Oskarshamn som stod på programmet – en match som skulle sluta med en hemmaseger då IKO vände 0-1 till 3-1-viktoria. Tingsryds enda mål gjordes av Victor Sandström.

Efter dom här matcherna så placerar J20 sig på en sjundeplats – endast 4 poäng ner till en negativ kvalplats, medans man har 10 poäng upp till tredjeplacerade Halmstad vilket innebär positivt kvalspel.

2019-12-02 13:57

Man hade lite revansch att utkräva efter dom senaste förlusterna man haft. Man hade i helgen match hemma mot Borås, ett lag som legat på den övre halvan under säsongen.

Hemmalaget fick med sig en 2-0 ledning efter första perioden där Hampus Andersson och Oliver Nilsson nätat. I början av andra så satte Oliver Nilsson 3-0 innan bortalaget reducerade kort därefter. Sen i den tredje perioden så reducerade Borås ännu en gång och med 5 ½ minut kvar så kom även kvitteringen från västgötarna.

I förlängningen så skulle däremot J20 få med sig bonuspoängen då Noah Liljegren-Blomqvist satte segermålet med 26 sekunder kvar. Under kommande vecka så väntar två bortamatcher för J20 där man först möter Dalen den 3 december – därefter blir det Oskarshamn den 6 december, sen väntar uppehåll för J20-laget.

Seriefinal
2018-10-20 19:30
Idag kom vår gamle materialare Flink och IF Troja/ljungby på besök till templet. Seriefinal och derby!!
En match som vi visste att det skulle bli känslor emellan lagen. Hela matchen svängde fram och tillbaka under 65 min, där inget av lagen fick något vidare tryck under långa stunder.

Troja tog ledning tidigt in på 1a perioden där dem kör över en av våra spelare och gör 0-1. Ingen av domarna blåste utan dömde mål och tog utvisning efteråt..! Vi studsade snabbt tillbaka och kunde göra 1-1 via backskott och skymning framför kassen.

2a perioden började vi spela svårt, vilket straffade oss. Troja gjorde 1-2 där vi slarvade med att inte få ut pucken ur zon när vi hade varit inne länge utan avblåsning. Minuten senare gör vi 2-2 där
5 man i Troja tittade puck, vilket vi utnyttjade genom ett friläge och gjorde mål.

1:45 in 3e perioden tar Troja ledningen med 2-3 detta genom att vi inte var riktigt rejäla i egenzon. Vi slutade inte kriga för detta utan satte mer press på Troja och tryckte dit 3-3. Matchen gick till förlängning där inget av lagen kunde göra mål. Vi drog det längsta strået till stacken och vann på straffar med 4-3.

Nu väntas match uppehåll, nästa match är 3/11-18 hemma mot HC Vita Hästen.

Ha de bra så syns vi
// Adam