Köp din biljett!
V49
2019-12-09 12:02

För J18 Utveckling så väntade Värnamo på hemmarinken i torsdags. Där det blev en riktig storseger då man vann med hela 10-3.

Målen i matchen gjordes av Joel Söderström, Emil Berglund, Max Karlsson, Algot Danielsson, David Gardell, Robin Lönnqvist, Tim Karlsson, Emil Stensson, Henning Rosenqvist & Oskar Olsson-Hökevik.

Härnäst väntar sista matchen innan jul som kommer vara den 15:e december borta mot länsrivalen Troja/Ljungby. Efter sina nio spelade matcher placerar sig J18 Utveckling på en tredjeplats med 17 inkasserade poäng – fem bakom både tvåan KRIF och ettan Nybro.

2019-12-02 13:59

J18 Utveckling hade endast en match under föregående vecka där man tog sig an KRIF på bortaplan.

Ett möte som Blekinge-laget tog tag i direkt från start – man gjorde 1-0 i första perioden för att sen i mittenperioden avgöra matchen med att sätta tre mål. Dom avslutande tjugo minuterna så släppte dom grönvita till två ytterligare mål och matchen slutade därmed 6-0 till KRIF.

Härnäst väntar Värnamo på hemmaplan torsdag den 5:e december, nedsläpp 19.15

Bingolotter
2019-11-05 20:01
Bingolotter!
 Alla spelare har nu fått 15 lotter var. Vill man i slutet av november byta några av sina jullotter mot nyårslotter så kontaktar ni Frida på kansliet.
Redovisning av lotterna, 750 kronor, gör ni via swish till mig på  070-6318509, senast söndag 15 december. Märk inbetalningen med spelarens namn. Så fixar jag sen inbetalningen till TAIF.
Sammanfattning föräldrarmöte 4/10 2019
2019-10-03 17:29
Vi började med en kort presentation från närvarande föräldrar. Det var förälder/föräldrar representerade till samtliga 14 spelare.

Därefter informerade Daniel Gustafsson om bland annat följande:

• Det kommer att fortsätta vara 2-3 träningar per vecka.
  • I samband med träningar så är det eget ansvar för spelare att köra fys. Spelarna kan flera olika fysprogram och har tillgång till gymmet.
  • Oftast blir det sena träningar för vårat lag.
  • Det flyttas upp spelare från -05 till våra träningar. Bra för oss då vi blir fler. Nyttigt för dom o träna med oss.
  • Kan spelare ej träna så meddelas detta till Daniel av spelaren själv. Ange även orsak till varför man ej kan träna.
  • Till våra matcher så blir även spelare från J18elit och team -05 uttagna.
  • Om någon av våra spelare ej blir uttagen till match så meddelas de det från Daniel.
Sen fortsatte Joakim att informera om följande:

• Det finns en sms-grupp  för föräldrar. Det finns också en annan sms-grupp för spelare och ledare. Båda är skapade via appen supertext. Har du inte den appen så ladda gärna ner den till din telefon. Smidigt för att hantera olika sms-grupper man är med i.
Sms-grupperna används till följande.

• Skriva information från oss ledare som kan behöva delges er med kort varsel.
  • Be om hjälp av skjuts för spelare, i samband med bortamatcher. Svara i gruppen om du kan hjälpa till.
  • Svara i gruppen om vi i våra inlägg vill att ni gör det.
  • Meddela från de olika grupperna vem/vilka som sköter uppgifterna i samband med nästa hemmamatch.

Hemsidan ( J18 utvecklings egen )

• Nyheter hamnar på förstasidan.
  • I Kalendern hittar ni information kring träningar, matcher, möten m.m.
  • Flikar som är uppdaterade är " Matcher" och "Truppen"
  •  Det kan bli ändringar på träningstider. Händer inte ofta men kan förekomma. Så ett tips är att kontinuerligt kolla på  www.taif.nu sen klicka på istider. De tider som ligger där gäller. Ser du något där som skiljer sig från vår kalender så skriv gärna det i vår sms-grupp.
Matcher.

• Samling innan matcher är alltid 1 timme och 45 minuter innan matchstart, i den ishall där matchen spelas.
  • Spelare ansvarar själva för att all personlig utrustning kommer med. Inklusive gröna och vita tröjor och madasker.
  • Det blir buss till följande bortamacher. HA 74 ( Sävsjö ) 20/10, Skillingaryd 12/1, Boro/Vetlanda 9/2 samt Värnamo ( preliminärt torsdag 20/2 ). Till övriga bortamatcher kör vi med egna bilar.
  • Föräldrar, syskon och övriga supportrar får gärna åka med till bortamatcher med buss. Kostnaden är då endast 50 kr./person.
  • I samband med hemmatcher så är alla föräldrar indelade i olika grupper. Vad respektive grupp gör och vilka som ingår i gruppen, inklusive mobilnummer, kommer att läggas ut i föräldrarnas sms-grupp. Varje grupp löser bemanning inför varje hemmamatch. När det är löst så meddelas det i sms-gruppen-föräldrar vilka som kommer vid nästa hemmamatch. Tänk på att vara ute i god tid innan match för att kunna genomföra respektive uppgift.

Vid tangentbordet! Jocke Axelsson