Köp din biljett!

#6 Joel Ohlsson
2021-09-17 09:25

Tjena Joel,
Kan du berätta lite om dig själv.

Jag heter Joel och är 17 år gammal. Jag kommer från Göteborg och flyttade hit för ett år sedan. Jag gillar att gibba och kolla på tv.

Vilket av lagen Blåvitt och GAIS gäller för dig?

Även fast farsan är ett stort Gais fan så tog jag efter mamman min och supportar IFK Göteborg.

När du ska dra och handla är det Börjes eller ICA som gäller?

Trots att Börjes är ett av Tingsryds varumärken väljer jag att handla på ICA för det ligger närmare till hands och har bättre utbud.

Vad väljer du helst mellan en pizza eller hemlagat?

Hemlagat är väldigt gott men man ska inte underskatta lyans pizzeria. Jag hade nog valt pizzan faktiskt.

Springa cooper med laget eller en slappdag på soffan?

Cooper är ju kul och så men för mig blir det hellre en slappdag på soffan.

Vilket lag tar SM-Guldet i hockey?

Jag tror att Frölunda lyckas ta hem guldet i år.

Vilka är dom 3 bästa sakerna att bo i Tingsryd?

Dem tre bästa sakerna med art bo i Tingsryd är 1. Närheten till allt dvs att har man en cykel kommer man vart man vill på ungefär fem minuter 2. Spela hockey, man kör 3 morgonpass och 5 eftermiddagspass i veckan nu innan serien så det är mycket hockey vilket är kul 3. Kompisarna i laget, man tillbringar nästan all tid med laget då alla går i samma skola och det är som sagt mycket träning.

Nästa söndag drar serien äntligen i gång och för er blir det en bussresa till Linköping, vilka förväntningar har du på dig och laget?

Linköping är ett lag vi inte har mött på försäsongen men vi vet att de brukar vara ett topplag så det kommer nog bli en svår match men om vi spelar vårt spel och alla kämpar kommer det bli en jämn och rolig match.

Tack Joel och lycka till med säsongen.

Wilmer Gref
2021-09-16 13:19
Wilmer Gref

Vi fick idag tag på Wilmer Gref som är inne på sin andra säsong i TAIF.

Tjena Wilmer kan du berätta lite om dig för oss.

Tjena, Jag heter Wilmer och kommer från Kungälv utanför Göteborg.

Det har gått lite mer en ett år sedan du lämnade familjehemmet, hur beskriver du det första året?

Jag spelade ju ett år i Leksand innan så jag har varit ifrån familjehemmet två år redan. Jag tycker de funkar bra men självklart finns de stunder man längtar hem. Förra året fick bestå av mycket fys och hårdträning. Det va ett utmanande år för psyket men även ett givande år.

Förra säsongen så var det mycket böter i laget för tex sen ankomst, glömda saker osv. Hur ser de ut denna säsong?

Böter fortsätter även detta år, bötesansvariga är kapterna samt Wellergård så jag får tyvärr inte skriva upp några böter. Vilka som får böter håller vi för oss själva i gruppen.

Hur har ditt spel fungerat hittills denna säsong tycker du?

Jag tycker mitt eget spel har varit så där, jag har inte riktigt kommit upp i den nivå jag vill.

Vad är din känsla inför säsongen?

Känslan inför säsongen är riktigt bra. Vi är en skön grupp som har roligt tillsammans och kan spela bra hockey. Jag tror det kan gå riktigt bra iår.

Premiären borta mot Linköping närmar sig, hur ser upplägget ut för er inför premiären?

Nu väntar träningar fram till Linköping, gnugga mycket detaljer och få det sista att sitta till seriepremiären.

Tack Wilmer för att du tog dig tid.

Liam Bayati
2021-09-15 20:08

Vi fick tag på Liam efter dagens träning .

Hur känns det att lämnat föräldrar hemmet och flyttat till hockeymetropolen Tingsryd?

Jag tycker att de känns bra att ha flyttat, såklart att man saknar päronen men jag trivs bra här.

Kan du berätta lite om dig själv för oss som inte vet vem du är!

Jag heter Liam Bayati och jag kommer från Göteborg, med moderklubb Lerums BK.

Vilket gymnasieprogram läser du?

Jag läser Ekonomi.

Ni har nu kört 4-5 träningsmatcher och en cup i Stockholm, hur summerar du säsongen hittills?

Jag tycker att alla matcher under cupen och innan var helt okej, vi alla visste att vi kunde mer men och att vi behövde höja oss lite. Jag tycker att vi senast mot Karlskrona hemma visar vad vi kan, vi spelade bättre än vad vi har gjort innan och enligt mig är det försäsongens bästa match.

Vad tycker du om din egna insats så här långt?

Min egna insats har la varit helt okej, jag vet att jag kan bättre.

Linköping borta i premiären vad säger du om det?

Det ska bli spännande att möta ett bra Linköping borta i premiären, det blir tufft men om vi spelar bra så kan vi vinna mot Linköping och alla andra lag vi möter.