Köp din biljett!
Väkommen till J-18 elit.

Seger igår för J18
2022-01-28 09:20

TAIF - Vita Hästen 8-3 (2-2,3-0,3-1)

TAIF gjorde vad som krävdes för att ta 3 poäng igår. Lite senare under dagen kan ni läsa vad Alexander Kristiansson och Viktor Råström säger om matchen.

Inför Vita Hästen
2022-01-27 12:59
Emil Berglund och Jacob Schön

Ikväll 19.15 möter vi Vita Hästen hemma i Nelson arena.

Vi fick tag på Emil Berglund och Jacob Schön som gör comeback efter avstängningarna som dom drog på sig bort mot Karlskrona.

Ikväll är ni tillbaka efter era avstängningar ni ådrog er efter matchen mot Karlskrona, vad har ni tagit för lärdom av det som hände?

Emil: Nästa gång det uppstår en sådan situation så ska jag bara ta det lugnt och åka därifrån, det har jag lärt mig av vad som hände.

Jacob: Att inte slåss efter slutsignal och självklart inte slåss i allmänhet.

Vad har ni lagt fokus på under träningarna inför matchen ikväll?

Emil: Vi har tränat hårt och blickat framåt vad som ska ske ikväll.

Jacob: Vi har tränat på vårat pressspel och även gnuggat vårt försvarsspel. Vi har även gnuggat specialteams.

Vita hästen hemma ikväll, vad kommer krävas av er för att vinna matchen?

Emil: Vi ska fokusera på vårt spel i 60 minuter och gör vi det så är jag säker på att vi tar 3 poäng.

Jacob: Det kommer krävas att vi gör ett hårt jobb i 60 minuter och att vi håller oss till vår gameplan.

1 poäng mot Malmö
2022-01-23 14:56

Med lite sjukdomar o ett par avstängningar i truppen åkte Taif till Malmö för att försöka ta med sig 3 poäng hem.
Isak H fick ta ansvaret att stötta på backsidan och Alfred (född 07) fick göra J18 premiär.
När matchen startade var det full fart framåt från båda lagen och första perioden blev målrik (4-4).
Tingsryd var det klart bättre laget i första perioden.
Andra perioden blev jämnare men inte med samma fart framåt som i första dock fortsatt målrik då Taif leder med 7-6 efter andra.
I tredje perioden är Malmö det bättre laget och de lyckas också kvittera i PP med 4 min kvar.
7-7 vid full tid innebar OT där båda lagen vill försöka avgöra.
Taif startar OT med ett väldigt fint anfall som kunde resulterat i en seger men tyvärr gör Malmö Mv en fin räddning.
Därefter skapar Malmö ett par heta lägen men även Patrik C har spikat igen så matchen får avgöras på straffar.
Där lyckas Malmö bäst o tar med sig bonuspoängen.
Med tanke på förutsättningarna ska killarna ha en eloge för sin insats o fick välförtjänt med sig en pinne hem från Malmö.