Köp din biljett!
Väkommen till J-18 elit.

En annorlunda säsong är slut och vi blickar framåt
2021-04-17 17:26

Förra säsongen blev väldigt kort o intensiv i alla fall vad gäller matcher. Efter en lång träningsperiod så är nu säsongen 20/21 över och vi kan blicka framåt mot en ny och förhoppningsvis bättre säsong 21/22.

Här kommer lite information om planerade aktiviteter framåt och även namnen på de killar som kommer ansluta till hösten.

Träningar

Efter ett litet påsk uppehåll drar både HG- & J18/20 träningarna igång igen på måndag.

HG träningarna kommer hålla på fram till skolan slutar alternativt fram t.o.m. Midsommar veckan för de som inte har ett sommarjobb på sin hemort. Alla HG träningar sker med respektive åldersgrupp.

Vad gäller J18/J20 träningarna så sker de i gemensam grupp fram t.o.m. Midsommar veckan. Vissa 05:or kommer också ansluta till gruppen under våren.

Killar födda -05

Nästa säsong drar TAIF igång två grupper. En NIU och en LIU grupp som totalt (i skrivande stund) består av 22st 05-killar. Fantastiskt kul!

Nedan finner ni namn, position och nuvarande klubb på de killar som ska börja hos oss.

När vi närmar oss sommaren så kommer de läggas upp på hemsidan och då kommer även en kortare presentation.

NIU!

Albin Nilsson, Alvesta SK

Hugo Förster, Lenhovda IF

En vår träff inplanerad

Om möjligt så kommer våra 04:or och de nya 05:orna att ha en träff i mitten av Maj med lite olika lagaktiviteter och annan praktisk information inför kommande säsong. Om den blir av eller ej beslutas om längre fram.

Sommar uppehåll

Vecka 26-30 är det sommar uppehåll med individuell träning.

Uppstart hösten

Första helgen i Augusti drar vi igång igen med träningar och förhoppningsvis kommer även träningsmatcher mm igång. From Augusti så går våra 03:or upp i J20 och 04/05 bildar ny J18 trupp.

Nu blickar vi framåt o förbereder oss på bästa sätt för en ny säsong!

Tingsryds Max Karlsson tog brons med Småland.
2020-11-04 09:15

I helgen som gick så spelades Tv-pucken och vi fick ett snack med  Max Karlsson som spelade för Småland som tog brons.

Så här säger Max om helgen som gick.

Hej Max och grattis till 3e platsen.

Tackar,

Vi startade resan i tisdags morse där vi samlades i Jönköping och tränade och åt lunch innan vi tog bussen upp till Sundsvall. I Sundsvall sov vi från tisdag till onsdags och vi tränade i Sundsvall på onsdagen innan vi åkte vidare till Umeå där vi bodde på best western som låg lite utanför stan.

Kvartsfinalen i torsdags mot Gästrikland tycker jag vi var de bättre laget hela matchen och slutade med att vi vann med 3-2 på OT

På fredagen var vi matchlediga och då tränade vi istället. Inför semifinlaen på lördagen mot Västerbotten så hade vi en morgonträning sen var det bara att ladda inför matchen, vi gjorde en mycket bra första period men en mindre bra andra period vilket resulterade i att vi förlorade i OT med 2-1.

Vi var riktigt laddade inför bronsmatchen mot Göteborg och vi ville verkligen ta hem bronsmedaljen. Vi var det bättre laget i hela matchen och vi vann rättvist med 5-0. Det var en härlig stämning i omklädningsrummet och hemresan i bussen var så mycket lättare efter segern.

Jag är nöjd med min insats och vi hade några riktigt roliga dagar i Umeå.

Nu är det bara att ladda om och hoppas på att J18 drar igång serien snart och till dess så gäller det att träna på.

#2 Joel Söderström
2020-10-22 09:18

#2  Joel Söderström  Back:

Joel är född 2004 och har Tingsryd som moderklubb.

Beskriv hur du förbereder dig till en tidig HG träning.

Jag går och lägger mig i bra tid dagen innan så jag får minst 9 timmars sömn. Sedan går jag upp minst en timme innan vi ska vara i hallen, så jag hinner få i mig redig frukost. Sedan är jag i hallen 15-20 min innan uppvärmningen.

Hur brukar HG-Träningarna se ut?

Jag har inte varit med på så många hg träningar på grund av att jag varit skadad endel nu i början. Men sist jag var med så var det skridskor i ungefär 10 min sedan så delade vi upp oss i två grupper. Den ena gruppen jobbade med teknik med klubba och puck och den andra gruppen gjorde mer spelliknande övningar. Sedan i slutet avslutade vi med tävling om puckarna i form av smålagsspel eller liknande.

Vilket program läser du?

Jag läser samhällsvetenskapsprogrammet.

Hur många hockeykillar läser samma program som dig?

Det är jag och en till.

Beskriv hur du förbereder dig när skoldagen är slut och det är dags att ta sig till J18 träningen?

När skoldagen är slut så är det inte mer än runt 30 minuter till träningen börjar så jag försöker få i mig något litet sedan försöker springa en liten runda så kroppen kommer igång.

Vad brukar du göra när J18 träningarna är slut och det är dags att lämna Nelson garden arena?

När träningen är slut så kollar jag alltid så jag lämnar min plats i bra skick sedan om det ligger någon tejp eller något på golvet så tar jag upp det. Sedan så börjar jag min vandring hemåt.

Vem i laget lagar godast mat? Kasper Strand

Vem är lagets clown? Viktor Berglund

Vem är lagets slarver? Maximilian Wretsell

Vem i laget är king på paddel? Jag utan tvekan.

Vem i laget är en riktig golftalang? Isak Wignell

Om ni i laget samlas en hockeyfri  lördag vad gör ni då? Lite olika, ibland blir det ett gäng som lagar lite mat tillsammans och sedan kollar någon film eller så blir det spel på ps4 eller datorn med boysen.