Trots blandade resultat - TAIF fortsatt topp 3
2023-01-15 21:12

God Jul, Gott Nytt År och god fortsättning på er alla grönvita vänner. Nu är jag äntligen tillbaka bakom tangenterna efter lång tids uppehåll.

Kommer sammanfatta lite från matcherna som vart. Man mötte i mitten av december månad Halmstad på bortaplan. Det skulle visa sig bli en tight match där Tingsryd drog det längsta strået då David Quist satte segermålet (3-2) i slutet av andra perioden.

Övriga målskyttar för TAIF i matchen: Theo Lewen & Valdemar Vesterlund

Därefter väntade sen match hemma mot Mölndal som huserar i den nedre delen av tabellen. Man inledde från Tingsryds sida bra när man tog ledningen i matchen genom Algot Blomdahl-Arnoldsson, sen svängde det en hel del fram o tillbaka. Det var Mölndal som tog hem den här matchen som slutade 5-4 till västkust-laget.

En liten plump i protokollet för dom grönvita och blicka direkt mot kommande match.

Övriga målskyttar för TAIF: Viktor Råström x 2 & Theo Lewen

Och den matchen var mot Blekinge-laget Karlskrona under helgen, veckan innan jul. En batalj som där man var mer påkopplade från start och hade 2-0 efter första tjugo minuterna. Sen utökade man tidigt i andra till 3-0 innan Karlskrona kröp sig närmre genom två reduceringsmål.

Men 4-2 skulle komma i slutet av period två genom Elias Andersson. Sen skulle man kontrollera period tre och till slut punktera matchen med att göra 5-2 genom Isak Ivehed

Övriga målskyttar för TAIF: Vilmer Grundström, Theo Lewen & Casper Karlsson

Efter jul och nyårs-uppehållet så var det dags för match igen då man inlett med två hemmamatcher mot Olofström och Borås.

Matchen mot Olofström vann man med 4-2 nu i tisdags - medans man mot serietrean Borås förlorade med 2-4.

Målskyttar mot Olofström: Elias Andersson x 2, Vilmer Grundström x 2

Målskyttar mot Borås: Vilmer Grundström & Theo Lewen