Vecka 48
2019-12-02 13:57

Man hade lite revansch att utkräva efter dom senaste förlusterna man haft. Man hade i helgen match hemma mot Borås, ett lag som legat på den övre halvan under säsongen.

Hemmalaget fick med sig en 2-0 ledning efter första perioden där Hampus Andersson och Oliver Nilsson nätat. I början av andra så satte Oliver Nilsson 3-0 innan bortalaget reducerade kort därefter. Sen i den tredje perioden så reducerade Borås ännu en gång och med 5 ½ minut kvar så kom även kvitteringen från västgötarna.

I förlängningen så skulle däremot J20 få med sig bonuspoängen då Noah Liljegren-Blomqvist satte segermålet med 26 sekunder kvar. Under kommande vecka så väntar två bortamatcher för J20 där man först möter Dalen den 3 december – därefter blir det Oskarshamn den 6 december, sen väntar uppehåll för J20-laget.

J20 Region Syd Topp 62023-12-30 19:48
Bra start på serien!2023-10-19 17:58
Bra start på säsongen2023-08-31 18:48
Säsongen 2023/20242023-08-09 17:28
J20 Säsongen 2022/20232022-08-07 21:15
Seger mot Mölndal 2022-02-13 16:41
Seger mot Kungälv 2021-12-05 21:05
Seger borta mot Borås 2021-10-12 22:29