Seriefinal
2018-10-20 19:30
Idag kom vår gamle materialare Flink och IF Troja/ljungby på besök till templet. Seriefinal och derby!!
En match som vi visste att det skulle bli känslor emellan lagen. Hela matchen svängde fram och tillbaka under 65 min, där inget av lagen fick något vidare tryck under långa stunder.

Troja tog ledning tidigt in på 1a perioden där dem kör över en av våra spelare och gör 0-1. Ingen av domarna blåste utan dömde mål och tog utvisning efteråt..! Vi studsade snabbt tillbaka och kunde göra 1-1 via backskott och skymning framför kassen.

2a perioden började vi spela svårt, vilket straffade oss. Troja gjorde 1-2 där vi slarvade med att inte få ut pucken ur zon när vi hade varit inne länge utan avblåsning. Minuten senare gör vi 2-2 där
5 man i Troja tittade puck, vilket vi utnyttjade genom ett friläge och gjorde mål.

1:45 in 3e perioden tar Troja ledningen med 2-3 detta genom att vi inte var riktigt rejäla i egenzon. Vi slutade inte kriga för detta utan satte mer press på Troja och tryckte dit 3-3. Matchen gick till förlängning där inget av lagen kunde göra mål. Vi drog det längsta strået till stacken och vann på straffar med 4-3.

Nu väntas match uppehåll, nästa match är 3/11-18 hemma mot HC Vita Hästen.