Summering av veckan som gått
2022-02-06 13:48

Då undertecknad åkte på covid-smitta och vart i karantän så har det inte blivit någon text från matcherna som vart. Men nu är jag på benen igen och kan summera lite om veckans matcher som J20 haft.

Och börjar med matchen i tisdags hemma mot Mölndal där det var en tight historia efter dom första tjugo minuterna då det var lika-läge (1-1).

Gästerna tog sedan ledningen i början av andra - men hemmalaget svarade efter halva matchen spelad där Wilhelm Karlsson satte kvitteringen. Hugo Carlen och Isak Hellerstedt såg sen till att det var en 4-2-ledning för Tingsryd inför sista perioden.

Bättre start kunde man inte få från Tingsryd då Wilhelm Karlsson satte sitt tredje och lagets femte mål för matchen i inledningen av tredje. Mölndal skapade lite nerv med att reducera till 5-3 med åtta minuter kvar - men närmre än så kom inte gästerna.

Målskyttar mot Mölndal: Wilhelm Karlsson x 3, Hugo Carlen & Isak Hellerstedt

Härnäst så var det meningen att J20 skulle möta Halmstad hemma i torsdags - men som så många gånger förr, blev den matchen inställd p.g.a smitta hos gästerna.

Därmed var det bara att ladda om inför matchen i lördags borta mot Kungälv. Och man fick en bra start där Elias Andersson gav Tingsryd ledningen i den första. Till den efterföljande perioden så fortsatte målen trilla in där Hugo Carlen gjorde 2-0 och Isak Hellerstedt satte 3-0 i powerplay.

Även dom sista tjugo så rullade det på för Tingsryd där William Söderlund stänkte dit 4-0 - kort därefter så kom 5-0 genom Ville Rosen. Backen Isak Wignell ökade på ledningen till 6-0 - i slutet av matchen så spräckte Kungälv TAIF-keepern Hampus Vallins nolla.

Men två sköna segrar den här veckan och man befäster sin andraplats - sex poäng före trean Vita Hästen samt tre poäng bakom serieledaren Troja.

Målskyttar mot Kungälv: Elias Andersson, Hugo Carlen, Isak Hellerstedt, Ville Rosen, William Söderlund & Isak Wignell

Härnäst väntar hemmamatch på tisdag mot Nässjö, nedsläpp 19.15 i Nelson Garden Arena.

J20 Region Syd Topp 62023-12-30 19:48
Bra start på serien!2023-10-19 17:58
Bra start på säsongen2023-08-31 18:48
Säsongen 2023/20242023-08-09 17:28
J20 Säsongen 2022/20232022-08-07 21:15
Seger mot Mölndal 2022-02-13 16:41
Seger mot Kungälv 2021-12-05 21:05