Sekunddrama när Tingsryd besegrade Halmstad
2021-11-21 18:05

Efter stortorsken mot Vita Hästen förra helgen, så var det ett revanschsuget gäng som åkte till västkusten för möte med Halmstad i lördags.

Och tolv minuter in i den första perioden så tog J20 ledningen med 1-0 genom Hampus Serrestam - Halmstad svarade på det och kvitterade strax innan perioden var över.

Tidigt in i mittenakten så satte Hugo Carlen 2-1 för dom grönvita - ett antal powerplay blev det för Tingsryd utan resultat. Efter 14 minuters spel så kvitterade hemmalaget återigen och en rafflande avslutning väntade sista tjugo minuterna.

Även i den avslutande perioden så var det gästerna som tog övertaget då Wilhelm Karlsson satte 3-2. Men halläningarna gav sig inte och kvitterade en tredje gång efter tio minuters spel. Det såg länge ut att det skulle gå mot förlängning - men med FEMTON SEKUNDER kvar så var det Hugo Persson i TAIF klev fram som matchhjälte o satte 4-3. Samme Persson kunde sen sätta femman i tom kasse.

I och med denna blytunga seger samt att Mariestad föll i sin match är man återigen i serieledning med två poäng före just Mariestad och Troja.

Halmstad Hammers HC - Tingsryds AIF 3-5 (1-1, 1-1, 1-3)