Seger i toppmötet mot Mariestad
2021-11-06 23:30

Vinsterna fortsätter att radas upp för Tingsryds J20 och idag så ville man förlänga sin svit till fyra raka.

Denna eftermiddag så mötte man serieledarna Mariestad hemma i Nelson Garden Arena. Man fick också kanonstart på matchen när Ville Rosen satte 1-0 fem minuter in i period ett. Tor Ehnrot skulle sedemera utöka ledningen till 2-0 bara några minuter efter.

Det var en ganska händelsefattig andra period målmässigt - men Hugo Carlen satte dit 3-0 för hemmalaget i mittenakten. Till dom avslutande tjugo minuterna så fick gästerna lite kontakt genom att reducera efter bara 2 ½ minut.

Men det dröjde bara ett par minuter så var det tremålsledning för dom grönvita då Elias Andersson satte 4-1. Det var såklart spiken i kistan men Hampus Serrestam satte 5-1, som också blev slutresultatet.

Segertåget fortsätter därmed för Tingsryd och dessutom i serietopp två poäng mer än både Troja samt Mariestad. Kommande vecka väntar Dalen borta på tisdag och på lördag blir det möte med Vita Hästen hemma i NGA.

Tingsryds AIF -  Mariestad BoIS HC  5-1 (2-0, 1-0, 2-1)

1:a perioden:
1-0 (05:21) Ville Rosen (Isak Wignell)

2-0 (08:55) Tor Ehnrot (Isak Ivehed, Viggo Egonsson)

2:a perioden:

3-0 (03:23) Hugo Carlen (Isak Wignell)

3:e perioden:
3-1 (02:37) Viktor Skoglund (Felix Sanden, Isak Harrysson)
4-1 (04:44) Elias Andersson (Jonatan Blucher, Hampus Serrestam)

5-1 (07:05) Hampus Serrestam (Elias Andersson, Wilhelm Ekblom) spel fem mot fyra