Ny seger in på kontot för Tingsryd
2021-11-02 21:34

Ett riktigt hett möte väntade i Nelson Garden Arena denna kväll då Halmstad var på besök.  Halmstad som de senaste åren vart med och slagits i toppen tillsammans med Tingsryd. Denna säsong hade västkust-laget skrapat ihop 9 poäng på fem matcher inför tisdagens match.

Det var dessutom gästerna som tog ledningen med 1-0 efter bara tre minuters spel. Tingsryd svarade efter halva första perioden genom Joel Ohlsson och kort därefter kom ledningsmålet av Viggo Egonsson

Efter andra period som var mållös och mest full av utvisningar så satte Hampus Serrestam 3-1 i början av tredje. Man försökte från gästerna mot slutet av matchen ta ut målvakten - då skulle samme Serrestam sätta 4-1 i tom kasse, vilket också blev slutresultatet.

Tre friska poäng in på kontot för Tingsryd och en klättring i tabellen där man ligger på en andraplats efter kvällens seger.

Härnäst väntar ny match hemma för dom grönvita då man möter serieledarna Mariestad nu på lördag, nedsläpp 13.10.

Tingsryds AIF - Halmstad Hammers HC 4-1 (2-1, 0-0, 2-0)