Tingsryd studsade tillbaka - vann hemma mot Nässjö
2021-10-26 21:30

Efter förlusten senast borta mot Kungälv så var laget revanschsugna inför matchen hemma mot Nässjö i Nelson Garden Arena.

Trots övertag i skottstatistiken i första perioden (11-4) så var det gästerna som tog ledningen efter 12 minuters spel. Man replikerade snabbt då Tor Ehnrot satte dit kvitteringen innan paus. Till mittenperioden skulle Tingsryd får en bra start då William Söderlund satte ledningsmålet efter ca. fem minuter.

Inga fler mål föll där och till dom sista tjugo minuterna gjorde Nässjö allt för att få till en kvittering. Med ca. 1 minut kvar av matchen så tog man time-out och tog då också ut målvakten för att skapa tryck mot Tingsryds kasse.

Hemmalaget skulle dock hålla undan och Hannes Carlström-Ulvling var den som skulle sätta spiken i kistan med att göra 3-1 i tom kasse med 18 sekunder kvar.

Skönt för Tingsryd att kunna studsa tillbaka efter förlusten senast. Segern innebär att man klättrar upp på en tredjeplats i tabellen - en match mindre spelat än dom andra lagen.

Härnäst så väntar spel på lördag 30:e oktober då man möter jumbon Mölndal borta.

Tingsryds AIF - Nässjö HC 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)