Veckan som gått
2020-10-19 08:00
J20 hade i tisdags ett tufft möte med Halmstad på bortaplan.

En match som innehöll en hel del utvisningar, fördelat 12-20 (i antal minuter). Hemmalaget tog kommandot i första perioden med att göra 1-0.

Tingsryd lyckades inte få in pucken denna kväll

Man drog på sig ett antal utvisningar i slutet av tredje. Vilket gjorde att Halmstad kunde punktera matchen genom att sätta 2-0 i spel fem mot tre.

---

I lördags var det Vita Hästen hemma i NGA som stod på programmet.

En match där powerplay-spelet skulle visa sig vara avgörande. Gästerna tog ledningen efter bara tre minuters spel - kort därefter drog Hästen på sig en utvisning.

Där kom också kvitteringen där Melker Öberg var sist på pucken. Kommande powerplay fick bortalaget som inte ville vara sämre och satte 2-1 efter femton minuter. Victor Sandström såg dock till att dom grönvita fick sista ordet och kvitterade innan periodpaus.

Till mittenperioden var det Hästen som återigen tog ledningen efter ungefär halva matchen spelad. Sen var det här med powerplay-spelet - där Tingsryd kunde först kvittera genom William Petersson samt ta ledningen i matchen genom Hampus Serrestam (båda i numerärt överläge).

Mot slutet av perioden ådrog sig hemmalaget två utvisningar vilket gjorde att Hästen fick inleda i spel fem mot tre i den tredje akten. Tingsryd redde ut den stormen och höll tätt i dom avslutande tjugo minuterna - därmed tre poäng inkasserade.

I och med vinsten så placerar sig dom grönvita på en femteplats i tabellen med 6 poäng.

Kommande match är på lördag den 24:e oktober då man möter Nässjö borta.

Nästa hemmamatch: Tisdag 27:e oktober - Dalen, nedsläpp 19.15

J20 Region Syd Topp 62023-12-30 19:48
Bra start på serien!2023-10-19 17:58
Bra start på säsongen2023-08-31 18:48
Säsongen 2023/20242023-08-09 17:28
J20 Säsongen 2022/20232022-08-07 21:15
Seger mot Mölndal 2022-02-13 16:41