Veckan som gått
2020-10-12 08:00

Nu är det äntligen dags att uppdatera er dom senaste resultaten för J20.

Och man har inlett med två raka matcher på hemmaplan - premiären var mot Mölndal förra lördagen. En batalj som man skulle städa av ganska snabbt - då man efter endast knappt fem minuter spelat av första hade 2-0 på tavlan.

Efter halva perioden så hade man dödat matchen med två ytterligare mål i bortalagets kasse.

Ledning med 4-0 och den bästa starten man kan få i en premiär. Det fortsatte sen i andra perioden där man definitivt stängde matchen och hade 6-0 efter 40 minuters spel.

Slutresultatet blev 6-1 - sen Mölndal tröstmålat i den sista perioden.

Målen gjordes av Victor Sandström, Melker Öberg, Isak Ivehed, Ville Henell, Ville Rosén samt Ludwig Olofsson.

---

Med tre friska poäng i premiärmatchen så hade man gott om självförtroende inför nästa möte i Nelson Garden Arena då gästande Borås kom på besök. Här blev det en rejäl kalldusch för dom grönvita och gästerna hade 2-0 efter bara 3 ½ minut - Victor Sandström såg till att Tingsryd hade endast underläge med ett mål inför kommande period.

Gästerna fortsatte dock i samma spår - nämligen att göra ytterligare två mål i mittenakten. Men i början av den tredje såg backen William Petersson till att man skapade liv i matchen med sin reducering till 2-4.

Trots ett antal powerplay så lyckades inte dom grönvita komma närmare. Med uttagen målvakt så satte Borås 5-2 i den tomma kassen.