J18
Seger hemma mot Malmö
2022-02-18 06:29

En skön 3 poängare hemma mot Malmö med 5-3 (1-0,2-0,2-3)

Förra mötet var en målrikhistoria där vi förlorade efter straffar. En jämn första periode där båda lagen får spela PP 3 gånger var och vid vårt andra PP så gör vi 1-0 genom Algot Danielsson assisterad av Vesterlund och Blomdahl. Vi går in i andra perioden med ledning 1-0 och vi får även börja spela perioden med en man mer men trots tryck mot deras kasse så får vi inte in pucken. I mitten av perioden så får vi utdelning och går från 1-0 till 3-0 på 2 minuter, först gör Valdemar Vesterlund 2-0 assisterad av Persson och 3-0 gör Algot Blomdahl assistaread av Schön och Bayati. Inför 3e perioden så leder vi så med 3-0 och allt känns tryckt. Vi inleder sista perioden med en man mindre men ett bra PK gör att vi lyckas reda ut dom 2 minuterna och strax efter det så ökar vi på till 4-0 genom David Quist assisterad av Berglund. Nu skapar Malmö chanser och med ca 10 minuter får Malmö chansen för sjätte gången i PP och denna gången orkar vi inte stå emot och Malmö reducerar till 1-4 och endast 25 sekunder senare så får Malmö straff som dom sätter och vips så är det match igen och på tavlan står det 4-2. Med 6 minuter kvar så åker vi ut på 2 minuter då vi var för många spelare på isen och då tar Malmö timout. Malmö får ett bra tryck mot oss men vi stretar på bra men med ca 35 sekunder kvar så orkar vi inte stå emot och Malmö trycker in 3-4 och då återstår det 4 minuter. Malmö skapar ett litet tryck och får några småchanser när dom plockar ut målvakten med drygt 1,5 minut kvar men med 1 minut kvar så gör vi 5-3 genom Jacob Schön assiterad Hellerstedt och Blomdahl.

En skön seger och nu blickar vi framemot söndagens match hemma mot Mariestad.

Nu tar vi julledigt!2023-12-22 13:51
God Jul & Gott Nytt År!2022-12-22 20:37
Seger med 5-12022-02-20 21:57
Mariestad hemma2022-02-20 16:49
Seger hemma mot Malmö2022-02-18 06:29
Förlust mot Linköping 2022-02-13 17:31
Seger efter straffar2022-02-11 15:14
Karlskrona hemma2022-02-10 17:09